All on 6: Revolucionarni pristup u obnovi osmijeha

5 tra

All on 6 dentalni implantati: Revolucionarni pristup u obnovi osmijeha

Poboljšanje kvalitete života putem dentalne medicine je napredovalo do točke gdje su kompleksi zbog nedostatka zuba postali stvar prošlosti. “All on 6” dentalni implantati predstavljaju revolucionarnu metodu, koja pacijentima pruža praktično i estetski ugodno rješenje. Kod ove se metode čak i kod potpunog gubitka svih zuba, može ponuditi potpuno nov i prirodan osmijeh.

Kako funkcionira metoda “All on 6”

Metoda se temelji na postavljanju šest implantata u čeljust pacijenta. Implantati služe kao osnova za postavljanje fiksnog mosta koji ima funkciju zamjene svih zuba na jednoj čeljusti, gornjoj ili donjoj. U odnosu na nekadašnje rješenje mostova koji su se oslanjali na prirodne zube, ovaj se most oslanja isključivo na implantate.

Prednosti metode “All on 6”

Odabir ove metode donosi niz prednosti pacijentima. Šest implantata pruža izuzetno stabilnu bazu za fiksni most, što dodatno poboljšava komfort pri konzumaciji hrane i za vrijeme govora. Važno je naglasiti da su implantati trajna opcija koja može poslužiti desetljećima ako se pravilno održavaju.

Nadalje, upotrebom ovakvih implantata doslovce rekonstruiramo čeljust pacijenta bez opasnosti od naknadnog povlačenja kosti što je vrlo česti slučaj kod tradicionalnih proteza.

Zahvat kod metode “All on 6”

Zahvat započinje procjenom stomatologa o stanju usne šupljine pacijenta, nakon čega slijedi planiranje operativnog zahvata. Zahvat je brz i bezbolan. Nakon par tjedana od postavljanja implantata kada dođe do cijeljenja tkiva, izrađuje se personalizirani protetski rad – most, koji se fiksira na već postavljene implantate.

Po čemu se “All on 6” razlikuje od ostalih dentalnih rješenja

“All on 6” se posebno ističe po tome što predstavlja jedno od najprirodnijih i najkvalitetnijih rješenja za obnovu osmijeha. Za razliku od tradicionalnih proteza koje se drže na mjestu uz pomoć vakuuma ili ljepila, ova metoda pruža stalna rješenja koja su estetski prikrivena i funkcioniraju kao prirodni zubi pacijenta.

Pružanje kvalitete života kroz naprednu dentalnu medicinu ne predstavlja samo tehnički napredak, već i psihičko zadovoljstvo pojedinaca koji se uspijevaju osloboditi kompleksa vezanih za izgled svog osmijeha. Zahvaljujući “All on 6” metodi, svaki pacijent može ponosno pokazati svoj novi, prirodan i lijep osmijeh.

Comments are closed.

Ul. Stjepana Radića 10

48350, Đurđevac

Nazovi nas

048/733-104
097/779-31-08

Radno vrijeme

Klikni za više informacija

Rezerviraj termin

[email protected]