Wironit proteza: Za osmjeh bez kompromisa

15 ožu

Wironit proteza: Trajno rješenje za osmjeh bez kompromisa

Svijet stomatologije napreduje svake godine. Sa napretkom dolazi i inovacija, sto znači poboljšanje materijala korištenih za razne stomatološke procedure. Jedan od tih materijala koji čini drastična poboljšanja u oralnoj higijeni i zdravstvenoj zaštiti jest Wironit proteza.

Što je Wironit proteza?

Wironit proteza je visokokvalitetna vrsta parcijalne ili totalne proteze izrađene od posebne vrste nehrđajućeg čelika, poznate kao wironit. Ostrip koji pokazuje svoju snagu u kombinaciji s fleksibilnošću, ova vrsta legure pruža neusporedive prednosti ponašanja u usporedbi s ostalim vrstama materijala od kojih se mogu izraditi proteze.

Prednosti Wironit proteza

Za razliku od standardnih proteza, wironit proteza pruža niz prednosti koje je čine idealnom opcijom za one koji traže dugotrajno rješenje za nedostatak zuba. Neki od glavnih benefita uključuju:

Dugoročna izdržljivost

Nehrđajući čelik čini jedinstvenu tvrdoću i izdržljivost, što ga čini otpornim na udarce, padove i druga oštećenja koja bi mogla rezultirati lomljenjem manje robusnih materijala.

Prilagodljivost

Wironit dopušta individualnu izradu svake proteze, omogućavajući stomatolozima da naprave precizne kalupe koji se savršeno uklapaju s obzirom na potrebnu veličinu i oblik svakih usta.

Hipoalergeni materijali

Nehrđajući wironit čelik je hipoalergen, što znači da ne izaziva alergijsku reakciju kod pacijenata. To ga čini izvrsnom opcijom za pacijente s osjetljivom kožom ili onima koji su skloni alergijama.

Izgled prirodnih zuba

Estetska vrijednost je jedan od ključnih primjera kada se biraju protetski uređaji za zamjenu zuba. Wironit proteza postiže visoku razinu prirodnih izgleda zuba, što izrazito poboljšava samopouzdanje pacijenata.

Kako se radi Wironit proteza?

Izrada wironit proteze često uključuje nekoliko faza. Kod prvog posjeta stomatologu, prikupljaju se potrebni podaci o pacijentovom zubalu. Ovo uključuje uzimanje preciznih otisaka gornje i donje čeljusti koji se zatim koriste za izradu modela na kojem će biti izrađena proteza.

Nakon dovršetka modela, stomatolozi koriste posebne strojeve i alate da oblikuju i fino izravnaju wironit do željenih dimenzija. Kako bi osigurali savršeno prianjanje, proteza se više puta isprobava na pacijentu dok se ne postigne najoptimalnija udobnost i funkcionalnost.

Završno, preostale rupe se popunjavaju akrilnim vezama koje drže zube na mjestu. Nakon postavljanja svih umjetnih zuba, proteza je spremna za konačnu ugradnju.

Završna misao

Bez obzira tražite li trajno ili privremeno rješenje za nedostatak zuba, važno je važno razmotriti sve opcije dostupne na tržištu. Wironit proteza pruža niz prednosti koje nadmašuju standardne opcije, osiguravajući da svaki osmijeh bude bez kompromisa. Dakle, ako težite visokoj kvaliteti, dugoročnoj izdržljivosti i estetskoj vrijednosti, wironit proteza može biti pravo rješenje za vas.

Comments are closed.

Ul. Stjepana Radića 10

48350, Đurđevac

Nazovi nas

048/733-104
097/779-31-08

Radno vrijeme

Klikni za više informacija

Rezerviraj termin

[email protected]